Loading...
In Exclusivitate 2018-02-23T19:43:34+00:00

Val-Dieu reprezinta autenticitatea si calitatea, fiind singura bere europeana preparata 100% intr-o abatie activa si in prezent in comunitatea crestina.
Berile produse azi in abatia “Notre Dame du Val-Dieu” isi gasesc originile in retetele traditionale, mostenite de la calugarii Cisterciani care au infiintat abatia in anul 1216.
Berile Val-Dieu impresioneaza permanent, fiind premiate la cele mai importante concursuri mondiale.
Recent, au obtinut multiple medalii de aur si argint la campionatele mondiale “WORLD BEER CHAMPIONSHIP” (2016, 2017).
Gama berilor include: Cuvee 800 (5,5% alc. vol.), Grand Cru (10,5% alc. vol.), Bruna (8% alc. vol.), Triple (9% alc. vol.), Blonde (6% alc. vol.), dar si beri sezoniere (ex. Winter Ale – Bere de Craciun, 7% alc. vol.).
Loiali traditiei berilor refermentate in sticla, timp de secole, calugarii au studiat drojdiile si fermentatia si au transformat crearea berii intr-o stiinta, elaborand retete inedite, specifice abatiei Val-Dieu. Secretele berariei sunt apa si drojdia, acest din urma ingredient fiind pastrat cu mare grija in abatie, o drojdie unica, ce faciliteaza a 2-a fermentatie care se desfasoara in sticla. Apa din regiune este de foarte buna calitate, aceasta provenind din izvoarele Spa, Bru si Chaudfontaine, renumite pentru puritatea lor.
Procesul de fabricatie a berii dureaza intre 6 si 9 saptamani. Cu ajutorul acestui procedeu se obtin continutul ridicat de alcool al berii si aromele complexe care caracterizeaza berile Val-Dieu. Drojdia folosita in procedeul de refermentare este bogata in vitamina B, minerale si antioxidanti si devine un conservant natural al berii.
Val-Dieu produce beri artizanale care satisfac gusturile celui mai pretentios bautor de bere.
Prezenta in Romania prin reprezentantul sau exclusiv: ARTIZANII BERII.

Berile Val-Dieu

Perła – Browary Lubelskie S.A. este in prezent cel mai mare producator regional de bere, iar Perła este cel mai mare brand local independent din Polonia. Istoria companiei incepe in 1846.
Cea mai buna calitate a produselor oferite este garantata de sutele de ani de experienta in producerea berii, de retetele rafinate, alaturi de selectia atenta a ingredientelor naturale.
In 2006, fabricile Perła au fost printre primele fabrici de bere din Polonia care au implementat un sistem de management al sigurantei alimentare, primind certificatul ISO 22000. In conformitate cu politica de calitate a companiei, fiecarei etape din procesul de productie i se acorda o mare atentie.
Recunoasterea produselor oferite de Perła – Browary Lubelskie a crescut odata cu productia si dezvoltarea constanta a canalelor de distributie si extinderea catre noi piete.
Perła Browary Lubelskie S.A. este al 4-lea jucator de pe piata berii din Polonia, iar brandul Perła este cel mai faimos brand din regiunea Lubelskie. Perła Chmielowa este un produs emblematic cu 55% cota de piata in regiune.
Productia anuala a fabricii este de aproximativ 2 milioane hl, cu aproape 0,5 miliarde de sticle/doze vandute. Berile Perła sunt distribuite in toata lumea, iar din 2018 sunt prezente si in Romania, prin reprezentantul sau exclusiv: ARTIZANII BERII.

Berile Perla