Loading...
Berile Haramin 2020-08-03T19:52:57+03:00

Produsă artizanal prin infuzie și refermentată în sticlă, în zona “Valea lui Dumnezeu”, chiar în abația veche de peste 800 de ani, fondată în 1216.
Îmbinând aromele hameiului de calitate cu timpul de fermentare de opt săptămâni, acest BELGIAN IPA (India Pale Ale) îți va oferi o experiență unică de la prima degustare.

Refermentarea în sticlă creează o carbonatare plăcută și plină, ajutându-te să simți aromele fructate care se dezvoltă progresiv, lăsând în urmă un gust revigorant, ușor amărui.

Simbolul “Origine de Campion Mondial” reprezintă cu mândrie rezultatele obținute de către maeștrii noștri berari la campionatele mondiale.

Calitatea berii Haramin, dar și aromele sale o fac să se așeze bine la masă lângă preparate la grătar din carne de vită, de porc sau orice altă rețetă.
Este o bere proaspătă, ușoară care nu se ferește de picanterii și este o companie perfectă pentru mâncarea bogată în mirodenii.

Prezența depunerilor garantează ingredientele 100% naturale și calitatea Haramin.
A se turna în pahar fără a se agita conținutul sticlei, astfel încât depunerile să rămână la baza acesteia.
Se recomandă consumul la o temperatură de 4-8°C.

Pentru a continua povestea berii HARAMIN, ne-am hotărât să creem această bere ediție specială, respectând aceleasi principii: gust, calitate, ingrediente 100% naturale, metodele de producere și nu în ultimul rând, prețul corect.

 Berea Haramin TRIPEL HOP este produsă artizanal prin infuzie și refermentată în sticlă, în zona “Valea lui Dumnezeu”, chiar în locul cu istoria berii de peste 800 de ani, înca din 1216. Îmbinând tehnica de dry hopping, ingredientele de calitate cu timpul de fermentare de opt săptămâni, acest TRIPEL HOP este o adevărată experiență deosebită.

O bere blondă, densă, Haramin TRIPEL HOP are arome puternice de hamei cu note citrice, lemnoase, fructe galbene dar și arome florale. Aceasta este o bere complexă, cu un gust bogat de malț, dulce amăruie, cu tentă condimentată și aromă persistentă. Haramin TRIPEL HOP, este o bere puternic aromată, iar acest lucru o face să se potrivească cu preparatele cum ar fi burgerii și carnea la grătar.

Prezența depunerilor garantează ingredientele 100% naturale și calitatea Haramin.
A se turna în pahar fără a se agita conținutul sticlei, astfel încât depunerile să rămână la baza acesteia.
Se recomandă consumul la o temperatură de 4-8°C.

www.bereharamin.ro

Latest instas