Loading...
Berea Mesterul Manole 2022-01-03T15:20:26+03:00

Meșterul Manole este un Premium Lager Artizanal, făurit manual după o rețetă veche, descoperită de Artizanii Berii, ce respectă cu strictețe „Legea Germană a Purităţii Berii”, de la 1516.

Creată cu trudă de către berari iscusiți și fermentată natural timp de 60 de zile, berea Meșterul Manole are o culoare aurie apetisantă și un gust perfect echilibrat între aroma malțului de calitate, amăreala răcoritoare a hameiului și nota potrivită de alcool.

Berea Meșterul Manole este o bere unicat, bere de legendă, destinată iubitorilor de beri lager de calitate.

Amăreala răcoritoare a berii Meșterul Manole se asociază excelent cu preparatele la grătar. Porcul sau vita, gătite la foc iute, pentru a le păstra suculența, sau încet și molcom, pentru a intensifica aromele condimentelor, se susțin excelent cu amăreala berii noastre pentru a crea o masă de neuitat.

Se recomandă consumul la o temperatură de 3-7º C.

Meșterul Manole Bock este un Premium Lager Arămiu făurit manual. Fermentată natural timp de 60 de zile, berea Meșterul Manole Bock are o culoare arămie cu accente brune, spumă cremoasă și un gust perfect echilibrat între aroma puternic amăruie și nota potrivită de alcool.

Se recomandă consumul la o temperatură de 3-7º C.

Depășind normele, am dat frâu liber imaginației și am creat această bere cu gândul la aromele ce îți îmbie simțurile atunci când treci printr-o grădină cu flori.

Făurită cu drag, în gama berilor artizanale Meșterul Manole®, berea Buchetul Anei® este un premium lager artizanal, ce îmbină cu măiestrie aromele forale și lejeritatea unui lager 100% natural.

Florile de cânepă împreună cu hameiul dau acestei beri o aromă aparte, răcoritoare și forală, intensificând gustul adevărat al berii lager de calitate artizanală.

Se recomandă consumul la o temperatură de 3-7º C.

V-am obişnuit cu beri bune, din ingrediente naturale, făurite cu drag si atenţie. Acum, vă oferim o bere şi mai bună, din aceleaşi ingrediente, dar cu mai mult hamei. Un Meşterul Manole Viguros. Asta înseamnă mai multă aromă şi savoare. Un pic mai multă amăreală răcoritoare şi o culoare aurie desăvârşită!
Am creeat această reţetă special pentru voi, luând în calcul tot ce ne-aţi spus că v-ar plăcea la un nou Meşterul Manole.

Se recomandă consumul la o temperatură de 3-7°C.

www.beremesterulmanole.ro

Latest instas